B MUŽSTVO MISTREM 1. B TŘÍDY SK. B

Výsledky 25. kola rozhodly o vítězi letošního ročníku 1. B třídy sk. B. Tři kola před koncem soutěže si naše B mužstvo vytvořilo pohodlný náskok pěti bodů, když na domácím hřišti porazilo největšího rivala z tabulky Chlumčany vysokou výhrou 5:0. V dalším zápase Přeštice rozstřílely Pačejov 12:0 a připravovaly se na poslední dvě utkání.

Rozuzlení výsledků letošního ročníku nakonec přišlo již v předposledním kole v duelu Blovice – Chlumčany, ve kterém domácí připravily svého soupeře o tři body výhrou 2:1 a bylo zřejmé, že bez ohledu na výsledky zbývajících dvou utkání Přeštice v tabulce už nikdo nepředhoní. V nedělním zápase Přeštice zajížděly do Klatov, kde potvrdily svoji formu jednoznačným vítězstvím 4:1 a mohlo se začít slavit.

Všem hráčům a realizačnímu týmu pod vedením Pavla Dobrého a Ivana Blahoudka patří velké poděkování, kdy po dvou nedohraných sezónách se podařilo splnit dlouholetý cíl našeho klubu – postup B mužstva do 1. A třídy. Věřím, že naše mladé mužstvo složené z přeštických odchovanců posbírá ve vyšší soutěži další cenné zkušenosti a zabojuje o postup do krajského přeboru.