Mladší přípravka přivezla stříbrné medaile z finálového turnaje v Chotěšově

V sobotu 10. 6. 2023 proběhl v Chotěšově finálový turnaj ml. přípravek okresu Plzeň-jih, kterého se zúčastnilo prvních 8 mužstev po základní části soutěže. Týmy byly rozděleny do dvou základních skupin a naše mužstvo mladší přípravky svoji skupinu vyhrálo.

Výsledky ve skupině:
Přeštice – Vstiš 11:0
Přeštice – Blovice 1:1
Přeštice – Nepomuk 3:1

V semifinálovém utkání náš tým narazil na mužstvo Žákavé, které rovněž porazil výsledkem 1:0. Jedinou porážku utrpěli naši až ve finálovém zápase s Nepomukem. „Bohužel jsme ve finále smolně prohráli 2:3, nicméně si troufnu říci, že jsme hráli lepší fotbal a byli jsme lepším mužstvem“, zhodnotil finále trenér Aleš Toman.

Na turnaji naše mužstvo vstřelilo nejvíce branek a celkové 2. místo je velkým úspěchem.

Soupiska pro finálový turnaj:
Toman, Hora, Čech, Jano, Marusiak, Brand, Osmani, Pěchouček J., Švarc, Kriegerová, Krieger

Závěrem zhodnotil Aleš Toman celou letošní sezónu mladší přípravky:

„S dětmi jsem hráli celkem tři soutěže. Plzeň-jih, kde jsme skončili na krásném druhém místě jak po základní dlouhodobé části, tak i ve finálovém turnaji! V další soutěži přípravek Plzeň-město jsme skončili zhruba v polovině tabulky, zde se bohužel finálový turnaj nehrál. Třetí soutěží byla soutěž mladších přípravek Plzeňského kraje, kde jsme skončili ve finálové turnaji na 6. místě z 16ti týmů. Celkově jsem velmi spokojený s přístupem dětí i rodičů a u všech dětí, které pravidelně trénují, je vidět velký posun.“