Výsledky přípravných utkání – léto 2023

ÚT 01.08. AM – Zruč 2:3 (2:0) branky: Agapkin, Bláha
„Zápas jsme rozehráli dobře, byli jsme lepším mužstvem, bohužel nás ukolébalo vedení 2:0 a polevili jsme v nasazení. Soupeř hru vyrovnal a náš výkon šel dolů. Po přestávce jsme našimi chybami dovolili soupeři vyrovnat a v závěru z trestného kopou krásnou brankou otočila Zruč výsledek ve svůj prospěch. Hlavně druhá půle z naší strany nebyla vůbec dobrá. Chyběl pohyb a nasazení“, zhodnotil utkání asistent Ivan Blahoudek.

28.07. Chotíkov – AM 1:3 (0:1) branky: Pavlík 2, Valenta
Sestava: Krištofovič (46’Muknšnábl) – Mašek, Přibáň, Knopf (60′ Štěpánek), Medek, Flesar, Fabián (60′ Albl), Trachta, Agapkin (60′ Filo), Valenta (60’Bláha), Pavlík
„Z naší strany povedený zápas proti mužstvu z krajského přeboru. Vysoký presink soupeře nám dělal první poločas problémy při rozehrávce, ale kompaktnost naší obrany je do šancí nepouštěla. Druhý poločas soupeř tak vysoko nenapadal, ale my dělali chyby v rozehrávce a nabízeli šance. tohle musíme ještě zlepšit. Celkově poctivě bráníme a přechodová fáze vypadá velmi dobře. Kluci chtějí jak v tréninku, tak v zápase. Zkoušíme i dorostence, kteří vypadají herně také dobře“, zhodnotil zápas trenér Pavel Dobrý.

SO 22.07. SD – FCVP U16 3:1 (3:0) branky: Šilhánek 2, Šára

21.07. Koloveč – AM 0:4 (0:2) branky: Pavlík 2, Trachta 2
Sestava: Munkšnábl – Mašek, Duchek, Blahoudek, Medek, Fabián, Flesar, Tachta, Papež, Valenta (Bláha), Pavlík (Knopf)
„Odehráli jsme náročný zápas s kvalitním soupeřem, pro kterého je výsledek krutý. 2. poločas byli domácí lepším týmem, my ale hráli dobře do defenzivy a naše přechodová fáze a hlavně řešení brankových situací bylo ukázkové,“ zhodnotil zápas trenér Pavel Dobrý.

SO
15.07. Kaznějov – AM 4:1 (2:0) branka: Šobr
Sestava: Muknšnábl – Albl (Němec), Knopf (Šára), Flesar, Štěpánek, Fabián, Šilhánek, Šobr, Papež, Trachta, Agapkin