Mladší přípravka postupuje do finále Planeo Cupu

V úterý 31. října 2023 odjelo naše mužstvo mladší přípravky U8 k druhému kolu republikového poháru mládeže Planeo Cup 2023 do Písku, kam se v rámci této skupiny nominovalo celkem 8 týmů.  Za TJ Přeštice se turnaje zúčastnilo 11 hráčů/hráček mladší přípravky podporovaných rodiči a prarodiči společně s trenéry J. Čechem, L. Langmajerem a P. Papem. Hrálo se systémem každý s každým 4+1 po jednom utkání v délce 20 minut o 3 přímá postupová místa na finálový turnaj. Přeštice úspěšně zdolaly kromě 2 všechny své soupeře a se skvělým výsledkem 15 bodů si zajistily 3. postupové místo. Vítězem turnaje se stal SK Petřín Plzeň se 16 body, na druhém místě skončilo pouze o skóre rovněž se 16 body mužstvo FK Meteor Tábor.

Přehled výsledků jednotlivých zápasů:

Příbram – Přeštice 1:4
Tábor – Přeštice 0:3
Přeštice – Petřín 3:5
Domažlice – Přeštice 1:5
Přeštice – Písek 1:4
Táborsko – Přeštice 3:6
Přeštice – Vlašim 7:0

Soupiska: Benedikt V., Pošvářová A., Doroshenko H., Krieger T., Radová E., Pap O., Čech K., Langmajer S., Čadek J., Šára F., Kukeně K.

Gratulujeme všem účasníkům turnaje ke svělému výsledku, děkujeme za reprezentaci našeho klubu i města a společně se budeme těšit na finálový turnaj, který proběhne v červnu 2024!